2023年4月13日木曜日

フルーチェ(2023.2.16) Fruche

フルーチェは大人も子供も大好きな人が多い、

長年愛されている食品。

特にこれからの暑い季節、おやつやデザートにぴったりの食品。

器にフルーチェを入れて、分量通りの牛乳を加えます。

スプーンなどで軽く混ぜるだけで固まってくれます。

フルーチェが固まる仕組みはペクチンとカルシウムCaの化学反応

フルーチェのペクチンはカルシウムをゲル因子にして固めます

Fruche is loved by both adults and children,

A food that has been loved for many years.

Especially in the coming hot season, it is a perfect food for snacks and desserts.

Put the fruit in a container and add the correct amount of milk.

Just mix it lightly with a spoon and it will harden.

The mechanism by which Fruche solidifies is the chemical reaction between pectin and calcium Ca

Fruche's pectin hardens with calcium as a gel factor.


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