椎茸と言えば森産業の名前が世間では通っている
森産業が良く生えるかといえばそうとも言えない
今年は藤田食用菌研究所の菌が良くできた
昨今の地球温暖化で温度が関係しているのだろうか
今年は富士種菌の物で打ちます
暑さから言えば九州産がいいのかもしれないが
わからないのでいろいろ試してみる
普通にどの菌でもできるが
同一菌種でないならば
全滅は免れる
When it comes to shiitake mushrooms, the name Mori Sangyo comes to mind.
It cannot be said that the forest industry will grow well.
This year, the bacteria at the Fujita Edible Bacteria Research Institute did well.
Is temperature related to recent global warming?
This year I will use Fuji starter.
Considering the heat, Kyushu products may be better.
I don't know
You can usually do it with any company's Shiitake mushroom fungus.
If it's not the same bacterial species
annihilation can be avoided
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